Edzések

2strong2fast eredeti

Válj azzá a sportolóvá, akivé mindig is akartál!

#Erő #Robbanékonyság #Gyorsaság #Állóképesség

Tudod hogyan fejlődhetsz ezekben többet

a következő néhány hónap alatt, mint az elmúlt pár évben összesen?


Mutasd!

Az amerikai sportolók nem véletlenül járnak fényévekkel előttünk a legtöbb sportágban

Mindenki elkezdte valahol

Bár a kosáredzések mellett évekig jártam edzőterembe és sikerült is felszednem több mint 12 kiló izmot, még sem éreztem, hogy ennek jelentős hatása lenne a sportteljesítményemre. Igaz, a plusz tömeg miatt nehezebben raktak arrébb, de nem lettem sokkal gyorsabb, robbanékonyabb és nem ugrottam nagyobbat sem.

Egy újabb hét telik el…

…és ismét nem érzed a beletett munka ellenére, hogy valóban fejlődnél. Lehet már évek óta. Olyan kérdések fordulnak meg a fejedben, mint:
Vajon jó, az amit csinálok? Ahogyan csinálom? Egyáltalán elegendő? Hogyan lehet, hogy más is ugyan ezt csinálja, mégis sokkal jobban fejlődik. Bemelegítek és nyújtani is szoktam, miért fáj mégis valamelyik ízületem?
Ha jársz edzőterembe, megkérdezed magadtól: Vajon ez ténylegesen fejleszti a játékom? Nem leszek emiatt merevebb, kötöttebb? Bár erős vagyok és komoly súlyokkal dolgozom, a pályán miért nem érzek ebből az erőből semmit?

És a legfontosabb:

Lehetne ezt az én szintemen jobban csinálni?

Még szép, hogy lehet!

Ezért hoztam létre

-több mint 15 év

szakmai és gyakorlati tapasztalata alapján-

a

edzésrendszert


Mutasd a részleteket!

Most képzeld el, hogy…

…kilépsz a pályára és végre tudod, hogy bármi is lesz a vége, Te mindent megtettél azért, hogy a legjobb formádat nyújtsd. Nyugodt vagy. A korábbi térd vagy hátfájásod rég a múlté, már nem is félted magad. Erős vagy, gyors és robbanékony. Akik régóta nem láttak, csak csodálkoznak. Odajönnek és megdicsérnek, mennyire atletikus vagy közben persze fúrja az oldalukat a kíváncsiság, hogy mégis hogyan csináltad.
Ismét tiszta szívből szereted és élvezed a sport minden egyes percét. Pont mint a legelején.

Hogyan jutunk el idáig?

A kezdeti bukdácsolástól a Te sikereidhez

Mint meséltem, az elején nem klappoltak a dolgok. Nem szégyen, mindenki így kezdi. Én viszont már akkor is maximalista voltam és nem elégedtem meg azzal, hogy biztos csak ilyenek az adottságaim. Tudtam, hogy lehet ezt sokkal jobban is csinálni, így elkezdtem saját magam utána járni a dolgoknak. Szerencsére a nyugati szakmai elit már akkor is évtizedekkel előrébb járt és szépen lassan rátaláltam azokra az edzőkre, akik nem a saját sportolói múltjuk és kapcsolataik miatt ismertek, mint sok „sztáredző”, hanem a hobbi és profi sportolóik által elért kimagasló eredmények miatt. Többen közülük gyógytornászok vagy doktorok is egy releváns területen, így igen jól ismerik a biomechnikát és az emberi testet.

„Egy jó edző elsősorban nem a saját eredményeivel kérkedik. Ez Téged még nem visz előre. Nézd meg, mennyire elhivatott, figyeld meg, hogyan bánik a tanítványaival és ők mennyire sikeresek.”

Eleinte nem is gondoltam az edzői szakmára, had- és biztonságtechnikai mérnöknek tanultam. Majd a tudásomra többen is felfigyeltek a környezetemben, így próbálhattam ki magam az Állatorvosi Egyetem kosárlabdacsapatánál, erőnléti edzőként is. Az első szezon fantasztikus sikerekkel zárult, mind a teljesítményfokozás, mind a sérülésmegelőzés terén. Iszonyúan élveztem, ekkor estem végleg szerelembe a szakma iránt és döntöttem úgy, hogy ezt a hivatást választom és másoknak is segítek kihozni magukból, amiről sokan nem is gondolják, hogy megvan bennük. Pedig ott van.

Csak a megfelelő módszerekre és eszközökre van szükség.

Mitől egyedi a 2strong2fast?

Azaz, mire számíts, ha együtt dolgozunk a sikereidért?

IMG_2391

Stabil alapok

Mindenkivel egy állapotfelméréssel kezdünk. Nem foglak csilivili és kivitelezhetetlen gyakorlatokkal elkápráztatni, mindent az alapoktól építünk fel, hogy anatómiailag optimálisan és hatékonyan mozogj. Mind a pályán, mind pedig a súlyok alatt.

IMG_20181203_180613

Egyéni edzésprogramozás

Nem sablonokkal dolgozunk. A jelenlegi céljaid, fejlettségi szinted és igényeid szerint tervezem meg az edzéseid. Több hetes ciklusokban, mindezt egymásra építve. Online is elérhető formában.

IMG_2348

Az eredmények számítanak

Keményen edzünk, de nem a fáradtság mutatja a haladást, hanem az eredményeid. Ezt többféle módon mérjük, így nem csak érezni fogod, hanem láthatod számszerűsítve is a fejlődést.

IMG_2225

Nincs többé fájdalom és sérülés

Bár az edzésekkel én is rengeteget segítek ebben, emellett több kiváló manuálterapeutával, gyógytornásszal is együtt dolgozom, -ha van a tieddel is szívesen – hogy minél hamarabb elfelejthessük az esetleges korábbi problémákat és minimalizáljuk a sérülések kialakulásának kockázatát a jövőben.

IMG_2286

Nem pusztán konditermi edzés

Nem csak súlyokkal dolgozunk, megtanítom a sprintek, ugrások és irányváltások helyes technikáját. Persze a súlyok helyes mozgatásával egyetemben. Eközben az állóképességed is gatyába rázzuk. Az eredmény: nagyobb teljesítmény és kevesebb stressz az ízületeknek.

IMG_2236

Átfogó rendszer

Az edzőtermen kívül sem hagylak magadra. Az edzések mellett -igény szerint- egy szuper onine rendszer segítségével, mérjük a napi regenerációd, kézbe vesszük a táplálkozásod és 5-10 perces otthoni blokkokban foglalkozunk a mobilitásoddal és a légzéstechnikáddal.

Én ennek szentelem az életem

Több száz sportolóval szerzett tapasztalat mellett, naponta teszek a szakmai fejlődésemért. Évente jelentős összeget és energiát fordítok a képzéseimre, így garantálva, hogy nem csak kiváló, de évről évre egyre jobb szolgáltatást nyújtsak Neked.


Vágjunk bele!

Képzéseim: MKOSZ Kosárlabda erőnléti edző, Certified Speed & Agility Coach (USA), Thor Functional Movement Trainer (HU), Fitness Instruktor (HU) és persze számos szeminárium/workshop erőfejlesztés, mobilitás és anatómia témakörökben.Soha nem állt még ennyi tudás és tapasztalat a rendelkezésünkre,
mint napjainkban.
Legyen szó erő vagy robbanékonyság fejlesztésről, állóképesség növelésről
vagy sérülésmegelőzésről.

Rólam mondták

„Arnold azon edzők közé tartozik, aki folyamatosan fejleszti a tudását, és ezt sikeresen is ülteti gyakorlatba. Az erőfejlesztés sok sportolónál sajnos egyet jelent a „gyúrással”, pedig ez a téma ennél sokkal több lehetőséget rejt – Arni ezt képviseli és tanítja nagy hatékonysággal!”

Gergely Oláh
Mozgásrehabilitációs szakember, a Gitártorna írója
„Arni egy lelkiismeretes, komoly tudással és tapasztalattal rendelkező edző, aki szenvedéllyel áll a munkájához. Ha sportolóként gyorsabban akarnék futni, magasabbat akarnék ugrani, a sérülés veszélyét csökkenteni és úgy általánosságban atletikusabb lenni, akkor tutira őt keresném.”

Zsolt Wittman
Erőemelő edző, a PowerBuilder Training System alapítója
Balazs
Screenshot 2018-12-05 13.49.03
Mate
„Régóta fájlaltam a térdem kosarazás közben, főleg gyors irányváltásoknál. Arni edzéseinek köszönhetően mára ott tartok, hogy mindenféle térdvédő nélkül játszhatok. Eleinte kicsit nehéznek éreztem az órákat, de hamar jöttek az eredmények és ez mindenért kárpótolt.”

Edward Busuttil
Korábbi A-ligás egyetemi kosárlabda játékos
„Arni nagy figyelmet fordít a részletekre is, sok fontos dolgot tanultam tőle. Többek között megfelelően bemelegíteni és jó néhány valóban eredményes mobilizációs technikát. Kiváló edző és a legjobbat hozza ki a sportolóiból!”

Valentine Ewo
Korábbi A-ligás egyetemi kosárlabda játékos

A teljesítményfokozásban két út áll előtted

Megpróbálod egyedül

Időt, pénzt és energiát ölsz bele, hogy tanulj. Majd elköveted Te is azokat a hibákat, amiket mások már elkövettek. Kísérletezel, majd reménykedsz, hogy jó felé haladsz és előbb-utóbb működni fog.

Az önképzés bizony kemény meló!


VAGY

A kezembe adod a fejlődésed

Ezzel megspórolsz rengeteg fáradtságot, pénzt és kockázatot. Én végigjártam ezt az utat, Neked már nem kell. Tereld biztos útra a jövőd és mostantól dolgozzunk meg együtt a sikereidért!

Neked csak a munkát kell beletenned, minden más az én dolgom!

Árak és konstrukciók

Személyi edzés

1 az 1-ben

6000Ft

/alkalom*

A leggyorsabb út az eredményekhez

12 alk. (heti 3 edzés, max 31 nap alatt) vásárlása esetén: 72 000Ft helyett:

60 000Ft

Minden figyelmem és szaktudásom a rendelkezésedre áll

60 perc, előre megbeszélt időpontban, a bemelegítést, levezetést előre átvesszük, így az óra csak az edzésről szól

Komolyabb figyelmet igénylő technika gyakorlás

Hetente 1-4 alkalommal, akár a hibriddel keverve


Jelentkezem!

Hibrid Online edzés

Ha nem tudsz rendszeresen járni

20 000Ft

/hó*

Szeretnél velem dolgozni, de nem tudsz hetente többször jönni

Ha van már némi edzőtermi tapasztalatod és jársz is rendszeresen edzeni

Személyi edzés havi 1 alkalommal, előre egyeztetett időpontban; itt általában átvesszük az edzésprogramot és személyesen is hibajavítunk, ha szükséges

Egyéni edzésprogramozás és online követés

Heti szinten emailben vagy messengeren gyakorlatelemzés,az általad készített videók alapján, vagy opcionálisan plusz személyi edzés keretében


Jelentkezem!

* Az árak nem tartalmazzák a terem belépőt.

A számodra megfelelő belépő díjáról kérlek tájékozódj az edzőterem weboldalán, lentebb!

Ha csak egy programot szeretnél:

vlcsnap-2020-04-19-09h45m23s763

2strong2fast Basic

Edzőtermi eszközök nélkül végezhető online edzésprogram


Bővebben az Online programról

Figyelem!

A félprivát csoportok létszáma korlátozott, akárcsak a személyi edzések időpontjai.

Jelenleg szabad helyek:

Félprivát csoportok:

H-Sz-P 17:00-18:00

6

H-Sz-P 18:00-19:00

6

Személyi edzések:

Délelőtt (12-ig):

4

Délután (12-17):

4

Este (17-20):

3

Irány az állapotfelmérés!

Hol fogunk edzeni?

A Victory Fitness Jégpalotában

Jégpalota Budapest, Homoktövis u. 1, 1048

Ebben a jól felszerelt teremben minden eszköz megtalálható, amire csak szükségünk lesz.

Súlyok, rudak, erőkeret, bellek, gépek, gumiszalagok, stb., a 2strong2fast rendszerében pedig mindegyiknek megvan a maga helye és ideje. Nincsenek irányzatok, azt használjuk, ami működik.

Felejtsd el tévutakat és a kísérletezgetést!

Menj biztosra, hogy a legjobbat választod és végre a befektetett munka minden perce megtérül.

Itt biztosan eléred a célod!

Erre garanciát is vállalok!

Ha az első hónap végén nem vagy elégedett az eredményeiddel, az edzések teljes havidíját visszakapod!

A munkát mindenkivel egy állapotfelméréssel kezdjük

Itt meghatározzuk a konkrét célokat, közben beszélgetünk egy jót. Megnézzük honnan indulunk, hogyan mozogsz, milyen a mobilitásod és felmérjük a humorérzéked is.
Itt már kapsz néhány otthon végzendő feladatot, így azonnal profitálsz belőle és már az első edzésen felkészültebben indulsz.
A felmérés 10 ezer Ft, de később beleszámít az edzésed díjába.

Ne halogass, tedd meg az első lépést álmaid atlétája felé!

Kattints ide és jelentkezz most az állapotfelmérésre!


Jelentkezek állapotfelmérésre!

Ha sportolsz egy ideje, tudod, hogy a fejlődés egy hosszabb folyamat, nem egyik napról a másikra történik. Időt és energiát kell belefektetned. Ezt a munkát nem lehet megkerülni, de lehet sokkal jobban, ezáltal eredményesebben csinálni. A sikereket minek halogatnád? Később csak azt fogod gondolni: „Bár hamarabb kezdtem volna”.


Jelentkezek állapotfelmérésre!

Ne feledd, ha most jelentkezel, akár heteken belül drámaian javulhat a teljesítményed és begyűjtheted az elismerő pacsikat és pillantásokat. Nincs többé gyengeség és fájdalom!